Бойко ги подкара: 50 души от БСП излезли да свалят Фандъкова, Нинова хвърля прах в очите, а този дето оплю Григор направо…

7 Dni Sofia26.11.201755692
Бойко Борисов (4)
Първо искам да благодаря на коалиционните партньори, че са тук. Всички виждат, че имаме сплотено мнозинство. Това заяви на Четвъртия конгрес на политическа партия ГЕРБ лидерът на политическата формация и министър-председател на България Бойко Борисов.
На форума присъстват над 1200 делегати от цялата страна, както и 150 специални гости. Водещи на събитието са актьорът и депутат Евгени Будинов и певицата и общински съветник Йоанна Драгнева.
“Във всяка една сфера сме с по-добри показатели, както каза и Волен Сидеров. Имаме повече ученици в класните зали, имаме силна инфраструктура, развиваме селските райони”, добави Борисов.
Стана ми мъчно за Фандъкова – 100-на души и то половината от БСП излезли да спасяват София. Аз като бях кмет бяха откраднали 50 детски градини – уж приватизирали и смотани. Тонът ми даже сега е много мил и нежен. Когато нападнат жена с такива гадни думи, е редно да скочим и да я защитим. Преди не можеше да се мине на “Красно село”, на “Лъвов мост”, при Телевизионната кула – всичко се ремонтира. Ремонтираме училища и детски градини на фона на синьо червената мъгла”, добави той.
“Хиляди блокове направихме, те пък хиляди предприятия откраднаха. Казват, че председателят на БСП щял да гласува “за”, ама партията щяла да е против закона за приватизацията. Това е популизъм и хвърляне на прах в очите на хората. Тази разруха която заварих като дойдох – нямаше един шадраван, един фонтан. Тогава трябваше да спасим София от “спасителите”, каза Борисов.
“На Григор Димитров целия свят се радва, дори премиерът на Белгия го похвали, а тук пък виден журналист-хейтър го оплю. Как може”, възмути се Борисов.

2 коментара

 • Марс

  27.11.2017 at 15:40

  А, че те 15 “умници” джавкаха цела година пред парламента и взеха пенсия и още глозгат кокалчетата…а най лошото е, че те върнаха пак на власт!!!!!

  Reply

 • Марс

  27.11.2017 at 15:40

  А, че те 15 “умници” джавкаха цела година пред парламента и взеха пенсия и още глозгат кокалчетата…а най лошото е, че те върнаха пак на власт!!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *