Тя влезе в меката на порното и засне какво правят актьорите зад кадър! 10 снимки, които не сте очаквали (Фото само за много пълнолетни)

7 Dni Sofia26.11.2017109890
2

Порноактьорите са съвсем нормални хора като нас. Това се опитва да докаже известната фотографка Софи Ебрард, която успява да ги заснеме в почивките.

„Исках да снимам голи тела. С такава тематика няма как да се обърнете към членовете на семейството, които обикновено са най-сниманите обекти на фотографите. Не се намират и много хора, които да могат да застанат голи без притеснение. В порнобизнеса, обаче, този проблем не съществува. В началото приятел ме закара на суинг парти, където да се запозная с някой. Тогава видях за първи път хора, които правеха секс пред мен. Телата им изглеждаха толкова красиви и веднага съжалих, че не си нося фотоапарата. Така възникна идеята да наснимам задкулисието на порнобизнеса”, разказва Софи.

В порното най-често се правят снимки, които са отблизо и при силно осветление. Това, което Софи заснела, изненадало много актьорите.

„Тогава разбрах, че никога не са се поглеждали от такъв ъгъл, от който ги видях аз. Изглеждаше повече като част от някакъв филм. Някои снимки са много красиви, други – повече шеговити”, разказва талантливата фотографка.

Все пак тя е имала късмет, защото се запознала с режисьор, който не снимал евтини порнофилми. Така успяла да се вмъкне сред актьори на по-високо ниво.