Веселин Маринов унижи гаджето си директно в ефир! Дори не иска да говори за бившата сервитьорка…

Веселин маринов

Веселин Маринов унижи гаджето си Веселина Пеева директно в ефир пред цяла България и без да му мигне окото. Дори всъщност беше усмихнат от сътворената от него гавра, видя HotArena. 

Певецът беше поканен като гост в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия. Водещата Лора Крумова се опита да го предразположи за разкаже за любовта си към  блондинката от Добрич като му каза, че знае че тя е била на концерта му в НДК.

Маринов обаче започна да плещи общи изречения от рода на, че никога не говори за личния си живот. Да, бил много влюбен и щастлив. И разкри колко време горе долу смята да търпи Веселина. Точно една година. Толкова се надавал  връзката им да издържи поне до следващия концерт по същото време в НДК през 2018 г.

Нито веднъж трубадурът не каза името на гаджето си и бягаше от тази тема. Видимо си личеше, че не иска да говори за бившата сервитьорка. Зрителите останаха с впечатление, че той се срамува от нея. Когато човек е истински влюбен той не само бе крие любовта си, а я показва навсякъде. Което явно не важи за шлагерния изпълнител.

Така Веселина Пеева беше унижена пред очите на милиони хора.