Само в 7DniSofia.bg

Хванаха Криско в бясна гонка с над 150 км/ч по софийските улици! Състезавал се със скъпарски Мерцедес…

Криско

Кристиян Тилев – Криско, е истински джигит на пътя! Най-оборотният ни рап изпълнител юрка джипа си като състезател от „Формула 1”. На моменти всъдеходът му почти лети по софийските улици – скоростта му е с десетки километри над позволената от закона.

Онзи ден папараците на „Уикенд” засякоха Криско да шофира новия си мерцедес си по столичния бул. „България”. Първоначално рапърът спазваше правилата за движение по пътищата и скоростта му не бе скандално висока, но по някое време подаде рязко газ и колата му се изстреля напред като ракета. Причината да настъпи педала бе негов стар познайник, който го задмина с джипа си „Мерцедес Брабус” – от онези, които приличат на кубче и са любими на българските „добре облечени бизнесмени”.

Певецът бързо застигна приятеля си. Когато двата автомобила се изравниха един до друг, водачите им свалиха страничните си прозорци и започнаха да си говорят. Високата скорост, с която се движеха колите им – над 120 км в час, изобщо не им пречеше да си хортуват.

Щом се наприказваха, Криско и познатият се фокусираха върху управлението на джиповете си. Двамата натиснаха още по-силно газта – до над 150 км в час, и започнаха да се надпреварват по околовръстното.

20 минути по-късно се оказа, че крайната им точка е една и съща – закрит платен паркинг в Студентски град. Там младежите оставиха мерцедесите си на отговорно пазене и се отправиха заедно към близко кафене.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.