Ужас! Мис Силикон загуби бебе! Заради нападението от лисицата ли пометна?

Мис Силикон (2)

Виктория Петрова е направила аборт, след като е заченала по време на мимолетна връзка, твърди нейна близка, която я придружила до столична АГ-клиника.

Тези твърдения се подсилват и от снимка, която силиконката публикува в социалните мрежи. На нея се вижда, че Вики е в болнична стая с абокат на ръката. После Петрова неизвестно по каква причина реши да изтрие кадъра.

Наскоро силиконката се е разделила с гаджето си, с което имала почти три годишна връзка.

Малко след това се запознала с 30-годишен мъж, по когото хлътнала на часа. Връзката им тръгнала с бързи обороти – скъпи подаръци, романтични почивки.

Докато в един миг миската установила, че е бременна. Веднага след това била попарена с признанията на баровецът, че всъщност той е женен, информира „Блайф“.  Освен всичко това пишман любовникът се оказал и с доста сериозно криминално досие.

От стреса, научавайки всичко това, от какво ли, но Виктория е загубила бебето си. По деликатната тема миската няма желание да се впуска в обяснения. Приятелките й обаче напомнят, че силиконката имаше и друг инфарктен инцидент неотдавна. Тя бе нападната от изгладняла лисица, решила да потърси храна край ресторант „Лебед“ в Панчарево.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.