Взрив на „Герена“! Феновете бесни! Акционер погреба Левски, поиска смяната на Делио Роси и опъна ушите на Спас Русев

7 Dni Sofia25.11.2017
Левски Витоша Бистрица (5)

Феновете на Левски настръхнаха срещу акционера в клуба Георги Марков! Жоро Дантелата, както е известен доносникът обяви днес чрез „24 часа“, че Левски е мъртъв! Според агент Николай спасението минава през изгонване на Делио Роси и връщане на Станимир Стоилов начело на отбора.

Ултрасите са бесни и във форумите прегря от мнения срещу бившият шеф на премия в клуба, който лично се биеше в гърдите, че ще доведе „финяга“ като Спас Русев, който да вдигне клуба.

Ето мнението на Марков, което взриви запалянковците:

Вървя из центъра на София, непрекъснато ме дърпат хората и питат: “Какво става с “Левски”?

Не знам какво да им отговоря, сърцето ме боли!

Това не е моят “Левски”. Гледах мача с “Монтана” и не успях да разбера долу на терена кои са играчите на скромния провинциален отбор, а кои – на 103-годишния славен тим, първи представител на България в Шампионската лига.

Мъри Стоилов е свободен, Наско Сираков е свободен, какво чака ръководството на клуба?

Не може да има дискусия дали “Левски” е силен или слаб.

“Левски” е умрял и трябва да възкръсне! С този “Левски” ли ще посрещнем 75-годишнината на гениалния Гунди на 4 май догодина?

Призовавам ръководството на “Левски” да се събере в една зала и цял ден да гледа как играеше отборът през 2005 г. с Наско и Мъри. Само с четирима чужденци!

Не бива г-н Спас Русев да се плаши, че ще отвори фронтове с връщането на Наско и Мъри.

Призовавам го да посочи кои са фронтоваците, за да мога от страниците на в. “24 часа” да проведа с тях дискусия за миналото, настоящето и бъдещето на “Левски”.