Сашо Диков едва ли си е мислел, че някога ще има протест срещу него! Понеделник, 10 часа ще е страшно

7 Dni Sofia25.11.201741110
георги георгиев
Журналистката Люба Кулезич бе отстранена от ефир по най-бруталният начин. В държавата на мафията знаем как и защо става това. В държавата на мафията свободните граждани и независимите журналисти имаме само един механизъм за защита и той се нарича ГРАЖДАНСКА СОЛИДАРНОСТ!

Реакция на всеки удар на дебелите, защото така браним не само сабе си, браним и свободата си и правото си да говорим Истината! И ДА! Удара срещу Люба Кулезич е удар не само срещу нея, а и удар срещу свободата на словото, удар срещу всеки един от нас!

БОЕЦ винаги сме реагирали на всяка репресия на управляеащата ни мафия, независимо срещу кого е била насочена.Защото така трябва. В ефира на предаването на Кулезич стотици хора получиха трибуна да говорят и поставят проблеми по теми, които никъде другаде не можеха да се чуят! Десетки случаи за корупция, както и случаи на репресии на управляващите спрямо неудобните. И затова бе ударена. И много други преди това… И всеки от нас може да бъде следващият.

ПОНЕДЕЛНИК 10.00ч. ПРЕД СГРАДАТА НА BIT – “ТЪРСИМ ЛЮБА”

БОЕЦ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ! И ПРИЗОВАВАМЕ СВОБОДНИТЕ И НЕПРИМИРИМИТЕ ДA ДОЙДАТ, ДА ПОКАЖЕМ НА ДЕБЕЛИТЕ, ЧЕ НИ ИМА И НЕ МОГАТ ДА НИ СМАЧКАТ И ЗАТВОРЯТ УСТИТЕ!

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ лидер на БОЕЦ, във Фейсбук