Само в 7DniSofia.bg

Случи се нещо ужасно на Люба Кулезич, след като разкри контрабандата на Пеевски! Сашо Диков, ако е мъж, да се маха!

7 Dni Sofia24.11.2017
люба кулезич

Предаването на тв водещата Люба Кулезич „Честно казано“ е свалено от ефира на телевизия Би Ай Ти. Това заяви пред OFFNews програмният директор на медията Сашо Диков.

Според него договорът на Кулезич е прекратен заради неуместни и неверни коментари от нейна страна за промяна в редакционната политика на телевизията (видеото от конкретното предаване може да видите по-долу, въпросният коментар започва от 4:44 мин.), направени в предаването на Кулезич във вторник.

Нямам обяснение за свалянето ми от ефир отвъд позицията на самата телевизия. А тя, между другото, е много забавна. Това коментира пред Офнюз Люба Кулезич по повод свалянето й от екран.

На въпрос имало ли е индикации, че това ще се случи, тя отговори: „Не, всичко се разигра в рамките на 48 часа. Като разстрел. Не е имало среща с мен. Днес ще изпратя писмо до медията, за да прекратят договора си с мен по коректен начин.“

Искам да подчертая, че аз работих перфектно там – без натиск. И Сашо Диков, и собствениците ми осигуриха пълен комфорт. Страшно съжалявам, че този период свърши. Казвах си, че това щастие няма да продължи дълго, и така се случи. Версии има, но не мога да ги коментирам. Ако имаше индикации, те дойдоха от изпълнителния директор на телевизията (б.а. – Симона Ангелова). Не съм получавала покана за друго предаване, коментира още Кулезич.

Политическият анализатор Илиян Василев обаче е категоричен, че тв-водещата е паднала жертва на разкритията си за контрабандата на „Булгартабак“, която е нод контрола на Делян Пеевски. Въобще Шиши бе основен персонаж в предаванията на Кулезич, така че не е трудно да се предположи ко е опънал ушите на собствениците.

Сега на ход е…Сашо Диков! Ако е истински мъж и такъв борец за свободно слово, журналистът трябва на момента да се махне от телевизията. Така както направи в „Канал 3“, когато кабеларката се озова в ръцете на Делян Пеевски!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.