Валери Симеонов спипа Йончева в лъжа: Снимките, които показва са манипулирани, за да не се види…. (СНИМКИ)

Валери Симеонов

Рунд пореден се разиграва между червената депутатка Елена Йончева и вицепремиерът Валери Симеонов. Причината отново е оградата. Вчера в студиото на Би Ти Ви новоизлюпената социалистка за пореден път показа снимка, как оградата била паднала. По думите й преградното съоръжение било изградено с корупционни практики и не вършело никаква работа.

Не закъсня и реакцията на Валери Симеонов, който също отговори с фотофакт, но този път доста по-актуален от този на Йончева. Във фейсбук страницата си вицепремиерът е отговорил подробно на обвиненията на Йончева и я призовава да спре с телевизионния слалом, лъжите и манипулациите.

Ето какво написа Валери Симеонов: 

Йончева за пореден път лъже. Снимката, която е показана, е от края на септември. Неслучайно, тя е черно-бяла – за да не се виждат зелените листа на дърветата. Но даже на черно-бялата снимка е видно изобилието на листна маса. Какъв журналист трябва да си, още повече „разследващ“, след като лъжеш без да ти мигне окото.

Пораженията по оградата от проливните дъждове, два пъти по-обилни от пороите в Германия и Гърция, причинили десетки жертви, бяха отстранени в рамките на 4-5 дни от фирмите, извършили изграждането. Явно политическата поръчка е по-важна от обективната истина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.