Разкриха тайната любовна връзка на Гери-Никол! Вкарала в леглото звезда от „София ден и нощ“… (СНИМКИ)

Гери Никол

Поп певицата Гери-Никол има тайна връзка с един от най-популярните и харесвани актьори от сериала „София – Ден и нощ“ – Еди Канхуш. Това твърдят пред „Галерия“ източници от актьорските среди, като разполагаме и с ексклузивни кадри на двамата.

Заедно са сравнително отскоро и крият за отношенията си по желание на Гери-Никол.

Запознали се благодарение на хитовата сапунка, на която певицата била върл фен. От всички участници в риалити сериала Гери най-много харесвала именно Еди, който изпълнява ролята на Асен, гаджето на Симона. Заприказвали се покрай общи познати и започнали да излизат в една компания, а от няколко месеца насам били повече от приятели.

Припомняме, че в началото на лятото Гери-Никол бе погрешно свързвана с друг един актьор от„София – Ден и нощ“ – Кристиян Кирилов, в ролята на Митака.

Мускулестият мачо публикува снимка с певицата от нейно участие, което предизвика горещия слух. Всъщност Гери и Кристиян се познават именно покрай Еди Канхуш.

Папарашките кадри пък са заснети по време на участие на Алисия, в което се включва за кратко и Гери-Никол. На снимките се вижда как Еди купонясва с Яката дупара. Мъжът, който я е вдигнал на ръце, е гримьорът на звездите Цецо Андреев, а Канхуш през това време ги снима.

Фотосите със сигурност ще разочароват голяма част от фенките на „София – Ден и нощ“. Еди Канхуш е сред топ звездите в сапунката не само заради чаровната си външност, но и благодарение на актьорската си игра. Той е един от най-талантливите в сериала и прави впечатление с непринуденото си поведение пред екрана. Освен това, героят му Асен е изключително интересен и Еди не крие, че до голяма степен си приличат с него.

Иначе Канхуш е родом от Плевен, но живее в София. Има арабска жилка. Учи „Актьорско майсторство“ в „Нов български университет“, а през свободното си време тренира карате.

коментар

  • Aнелия

    22.11.2017 at 19:39

    Ааа…тая тотално се изложи с тоя запъртък Еди – незнайния хаха, къв акттьор е той бе, алооо писарчетоооо там, wow… докато четях статията,че дупарата била с най- известния актьор от бг сериал си казах ….А? – възможно ли е това да е Иво Аръков и онемях, но после се скъсах от смях като разбрах за кой става дума т.е Еди от най-бездарното предаване „Ден и нощ“от което съм гледала няколко серии и ми се сгади от глупостите там и спрях да го гледам вече…Божеее …прибери си вересиите… Апропо май като се позамисля тоя и идва лика-прилика в цялостен план хаха…
    Истински актьор – чаровник и красавец като Иво Аръков никога няма да падне толкова ниско,моля използвайте правилно писарските си „умения и знания в речта“ – най-известен,най-знания и прочие и с най-много фенки лелеее ,ужас… майка плаче,грамофон свири е това което прочетох днес.. лелеее…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории