Мис България не успя, но новата Мис Дупе направо вдърви всичко живо… (Горещи СНИМКИ)

660_556097212ed2b3e63f82ae2cb18797cf

Видинчанка спечели конкурс за най-секси дупе, съобщава булнюз. Задните части на 21-годишната Александра Станева от крайдунавския град събраха погледа на журито и тя беше класирана на първо място.

Конкурсът се проведе преди дни в дискотека в Пазарджик при засилен интерес от страна на двата пола. В надпреварата се включиха десет претендентки. Пред журито те трябваше да демонстрират формите си в оскъдно облекло и да покажат танцови умения на дансинга.

Водеща на вечерта бе Катрин Вачева. Преди старта на шоуто тя отправила изключително любопитен съвет към участничките в надпреварата. Моделката казала на по-притеснителните девойки, когато излязат на сцената, за да не се притесняват от стотиците точещи лиги любители на женските форми, да си представят, че се намират на поле с моркови.

Призьорката Александра е част от модна агенция „X MODEL GROUP“. Тя е от Видин, но в момента е студентка последна година в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Археология“. Откакто записала да следва, младата красавица живее в София, а летата прекарва в САЩ, където ходи на студентски бригади всяка година. Родителите й живеят в Чехия.

Това не е първото признание за апетитните форми на Александра. През 2016 година тя участва в конкурса Best erotic model, където също грабнала приза за най-секси дупе.

Шоуто ще обиколи всички по-големи градове на страната в търсене на най-сексапилните дупета. Следващата година в София ще се проведе и финалния кръг, когато ще бъде избрана и националната победителка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *