Няма такава пошлост! Захажаева си показа зърната, а Линдарева направо си изкара ц.ците… (Скандални СНИМКИ)

Биг Брадър

Къщата на „Биг Брадър“ се напълни със супергерои. Всеки от тях получи звездно име и страхотен костюм. Дамите си позволиха да сложат новите си одежди, но без сутиени.

Огромните им бюстове направо щяха да пръснат дрехите. Линдарева показа гигантски силиконов бюст, а Светлана все пак се постара да го дава по-свенливо. Захажаева не се посвени да покаже малки спортни гърди и остри зърна, като дори подскачаше из Къщата, докато бюста й се друсаше палаво, коментира Блиц.

Дебора като най-голяма пияница на Къщата получи прозвището „Мис Махмурлук“. Повелителката на изкушениято, погубила хиляди мъжки сърца, вместо да ги съхрани, магнитът за цялата Галактика е Светлана.

Тя стана супергероят „Шугър гърл“. Поразяващата уста, която не премълчава и не спестява нищо на никого е Людмила. От този момент тя вече е „Отровната Люси“. „Lover boys“ са плейбоите на Къщата, разбили десетки сърца – Джино, Дий и Кирил. Фънки и Константин са кралете на пакостите – „Bad bays“.

Жената с многобройни подвизи и съмнителни геройства е Мариела. Тя вече е „Мама Измама“. Лошото момиче на Вселената и най-известното парти животно на цялата галактика е Зорница – „Go go girl“. Господин вече е супергероят „Super Ганьо“. Супергеорят разкъсван от самовлюбеност бе Луна. Тя вече е „Ego woman“.

Луна трябва да пренебрегне себе си в името на другите като върши цялата домакинска работа в Къщата – трябва да чисти, готви и мие. Тя е и подчинена на Динко, който има право да иска от нея каквото реши. Линдарева на свой ред трябва да танцува на пилон, Динко пък бе вързан със свински опашки, а на помощ може да му се притече само Луна.

коментар

  • Йоланта

    22.11.2017 at 16:43

    Пьлна порнография!!!!!!А тоя Динко е страшен простак!!!!С мьжа ми му ядохме попарата!!!!!!Псува хората по улиците така вулгарно!!!!Зашо го пускате впо телевизията ??????Тоя ужасен ,селендур??????????Той е цяло падение!Това ли е пример за подражание на младежта???????вВ Бьлгария?????????

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории