Само в 7DniSofia.bg

Секс-драма в „Откраднат живот“! Ослепителната д-р Огнянова скочи в леглото на шефа си! И дори се сприятели с дъщеря му

7 Dni Sofia20.11.2017
Диана Димитрова Откраднат Живот (12)

Химията между д-р Зорница Огнянова и шефът на клиника „Свети Кирил” доц. Банков в хитовата поредица „Откраднат живот” не е само на малкия екран. Юлиан Вергов и Диана Димитрова се сближили покрай снимките на докторския сериал и вече въртели любов и в живота, твърдят техни колеги.

Красивата брюнетка се е „сдушила“ и с 15-годишната щерка на Юлиан от връзката му с някогашното момиче на късмета Ирина. Алена и Диана толкова си паснали, че започнали да се шегуват, че двете са като Куку и Пипе. Излизали да се забавляват заедно в Южния парк, близо до който живеят Алена и татко й Юлиан, и снимали всяка своя лудория.

Тийнейджърката имаше роля в един от предишните епизоди на „Откраднат живот”. Алена бе в ролята на пациентка, влюбена в младия д-р Борис Тасев, изигран от Наум Шопов-младши, разказва „Уикенд“.

В сериала д-р Банков и д-р Огнянова нарушават правилата за връзки на работното място, които самият той налага. „В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие”, споделя Диана. От екипа на медицинския сериал пък загатват, че съвсем скоро любовната история между доцент Банков и д-р Огнянова ще се превърне в нещо много по-силно отколкото всички са предполагали.

Тя e имaлa ĸpaтĸa любoвнa aфepa и c пиcaтeля Kaлин Tepзийcĸи. Toвa пpизнa пpeди двe гoдини вeчнo пopĸaщият тeĸcтoпиceц в интepвю. Kpacaвицaтa paзбилa cъpцeтo мy и тoй дългo нe ycпял дa я зaбpaви. Сега Диана Димитрова е успяла да вземе акъла и на Вергов, който бил истински влюбен в нея.