Гери-Никол с главна роля във филм! Бербатов и той в кюпа, играе култов гангстер с пура в ръка… (ВИДЕО)

berbatov i geri nikol

Гери-Никол изненада феновете си като пусна трейлър на филмът “Революция Х”, в който ще заема главна роля. Тя отдавна изяви желание да се прояви като актриса и ако трябва да се съди по трейлъра, май доста си я бива.

Друга голяма изненада е участието на Димитър Бербатов. Той влезе в образа на Дон Корлеоне със специалното си участие. Лентата е режисирана от Димитър Гочев. Три години след като залязоха от малкия екран, част от героите от тийнсериала “Революция Z” ще се завърнат отново, за да зарадват феновете си с нова порция приключения.

Актьорът Иван Тишев, Мона Гочев и Иван Иванов, които станаха популярни с ролите си в сериала, днес влизат и във филма. Този път обаче ще си партнират с голямата футболна звезда Димитър Бербатов, който винаги е демонстрирал актьорски заложби. Вчера за първи път излезе трейлърът, в който се вижда, че нападателят ще се изяви като Дон Вито Корлеоне и ще бие останалите наред.

Само преди няколко месеца Бербо публикува клип в профила си, на който се забавлява с дъщеря си на фона на музиката от “Кръстникът”. След тази негова изява в интернет режисьорът Димитър Гочев остава впечатлен от актьорските му заложби и му предлага да се включи в новата лента, Предаде Блиц.

От трейлъра се вижда как Бербатов го раздава тежко с пура и лъскава кола. Георги Кадурин, Александър Сано и куп звезди от “Под прикритие” също са част от филма, който скоро ще се завърти в кината и се очаква да направи фурор.