Само в 7DniSofia.bg

Цветелина Грахич удари дъното, след като напусна Слави! Изтеглила кредит за новата си песен, а феновете…

цветелина грахич

Новото и единствено парче на Цветелина Грахич, откакто е извън „Шоуто на Слави“ е реализирано благодарение на кредит, който босненката дълго ще изплаща. Това коментираха пред „Галерия“ източници от музикалните среди.

Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ преди броени дни пусна промото към песента си „Престъпно е“, за чийто клип спестявала в продължение на половин година. Въпреки лишенията събраните средства били крайно недостатъчни за проекта и така се наложило Грахич да тегли кредит.

Цветелина не предполагала, колко скъпо излиза заснемането на един клип, както и разходите за текст, заранжимент и т.н.

„Докато беше при Слави, виждаше само крайния продукт и си мислеше, че всичко е много лесно. След като се отдели, осъзна колко нерви и пари е коствало всичко. Още по-трудно е, когато нямаш финансов гръб, продуцент или поне високи доходи“, коментират запознати от бранша.

Клипът към песента й е ниско бюджетен и не е глътнал много средства. Дори феновете отправиха критики към видеото. Цветелина е заложила на любовна балада с добър текст и запомняща се мелодия. Въпреки това шансовете да изгради самостоятелна кариера с една песен на година са почти нулеви.