Цветанов говори за БСП, но в главата му е Гришо: В парламента просто сменяме капитана! Вчера изпитахме истинска радост, когато…

Цветан Цветанов 1 (1)

Важно в момента е да говорим за политическата агресивност на нашите опоненти. Те бяха много превъзбудени след президентските избори, които ние загубихме. Президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Много бяха тежки срещите, които провеждахме в страната преди парламентарните избори. Днес, връщайки се от дистанцията на времето, мога да кажа, че взехме правилното решение, каза зам. шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов.

И до ден днешен БСП не могат да преодолеят това. БСП не предлагат реални решения. Аз имах възможността да присъствам на представянето на филма на Елена Йончева. Там също имаше огромна манипулация и опити за внушение, допълни той.

Димитър Главчев е човекът, който сам предприе решението за оставката си. Ние можеше да издържим на този напън от страна на опозицията, но дали това щеше да е здравословно за този микроклимат, допълни Цветанов.

Приемането на оставката на Главчев беше правилно решение. Тук трябва да се направи разлика между конкретната ситуация и други подобни. Ние не предаваме позицията председател на парламента, с оставката на Димитър Главчев ние просто сменяме капитана, ние сме в Шампионска лига, и ние сме шампионите в нея, каза още той.

Пожелавам успех на Григор Димитров на днешния финал. Вчера изпитахме изключителна радост, че сме българи, коментира Цветанов снощната победа на Григор в Лондон.

Източник: 24часа