Култов! Партньор на Бойко Борисов анализира девствеността на БСП и направи на пух и прах Корнелия Нинова

7 Dni Sofia18.11.20178800
георги харизанов бойко борисов

Политическата девственост не е присъща на БСП. Това заяви пред Канал 3 Георги Харизанов от Института за дясна политика и партньор на Бойко Борисов в тенис-карета.

“ГЕРБ допусна сериозна грешка, ако някой искаше да надприказва госпожа Корнелия Нинова, можеше да извезе на трибуната и да я надприказва. Тези реплики не са повод да се даде възможността на опозицията да говори за диктатура, за потъпкване на свободата на словото”, поясни Георги Харизанов.

“Речта не беше повод да се отнема думата, просто така говори госпожа Нинова. Трябваше някой да излезе да я надприказва, а това е друг въпрос, но ползата от това нещо започва силно да ми се губи”, посочи още той.

“Победата на БСП ми е силно съмнителна, след като Цвета Караянчева стана председател на НС”, каза Георги Харизанов.

“Очевидно госпожа Нинова не може и не иска да решава по подобен начин в нейната политическа сила и нейната парламентарна група. В деня със скандала с малоумните изказвания на Иво Христов за пръв път я видях да бяга от журналисти. Тя тогава избяга от журналистите и 2 дни не се появи пред медиите – или не иска, или не може да решава по този начин проблемите в собствената й партия“, добави още Харизанов.