Борисов с първи коментар за бойкота на БСП и скандалите в парламента: Имал съм жени, аз не съм монах! Проверете и съученичките ми…

Бойко Борисов (6)

„Неслучайно приехме предложенията на г-н Вигенин в парламента. ПРоверявайте всички. Аз не съм монах, имал съм жени. Трбва ли всяка жена, която е минала през моя живот да я веят и да я проверяват. Защо не проверявате и мои съученички, с които съм бил близък? Не че ги помня, но започвам да се притеснявам“, коментира Бойко Борисов относно внесеното предложение на Вигенин за приватизацията.

Премиерът отговори на въпроси на журналисти по време на инспекция на ремонта на Източната тангента на софийското околовръстно шосе. „Повдигайте обвинения, нека всеки носи отговорност. Сегашните сделки, които са в давност и всеки сигнал внесен от БСП се проверява.

Не ви отива да ни давате оценка, има кой да ни я даде. Винаги сме били демократични и сме били упреквани, че при неодобрение от обществото даваме оставка и отиваме на избори. Хората ни избират. Аз уважавам избирателите и на БСП, и на ДПС, и на всички останали. БСП трябва да се върнат в парламента“, допълни Борисов.

„Било шамар преди да излезе доклада. Пише, че от май нататък нещата вървят. Вижте им изказа и терминологията. Ясно е, че не искат да имаме силно председателство и че трудно се работи в такава обстановка“, коментира премиерът.  „Похарчихме 50 милиона държавна пара за изборите. И сега… ДПС и БСП. Дори да мине вота, управлението ще бъде БСП и ДПС.

Това беше съвсем скоро и помним какво се случи и колко назад ни върнаха. Ние предлагаме мир. Съобразяваме се с това, което искат. Или да променим политиката? Да правим избори на 6 месеца. Ето.. отпуснахме 50 милиона коледни надбавки. Но не, искаме си главата на Главчев. Това не е тема, а какво казала госпожата“, обяснява той.

„Вчера ГЕРБ гласува и подкрепи предложението на Вигенин, нали? Ще подкрепим всичко, което искат, за да излезе истината“, заклю

Източник: Блиц

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.