Фандъкова със страхотни новини! Успя да зарадва столичани два пъти за един ден… (СНИМКИ)

Йорданка Фандъкова Ненон Ненов (1)

Столичният кмет Йорданка Фандъкова не спира със страхотните новини. По-рано днес тя каза каква голяма радост чака столичани на 20 ноември. Преди минути пък сподели още интересна информация.

Този път тя го направи от личния си профил във Фейсбук, където написа следното: „От утре, 16 ноември, пускаме движението по бул. „Тодор Каблешков“ от бул. „Бъкстон“ до магазин Кауфланд. Участъкът е разширен до 4-лентов, с нови тротоари, улично осветление, мостово съоръжение и корекция на реката. Довършителните дейности по тротоарите и изграждането на ограда ще бъдат завършени до края на месеца.

Разширението в следващия участък – от магазин „Кауфланд“ до бул. „Цар Борис III“ ще завършим догодина, заедно с ремонт на кръстовището на бул. „Цар Борис III“. В събота, 18 ноември, възстановяваме движението по бул. „Дондуков“ в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до бул. „Васил Левски“. Довършителните дейности по булеварда ще продължат до края на месеца. До края на седмицата пускаме движението и във втория участък на бул. „Монтевидео“ – от ул. „Акад. Пешев“ до ул. „Народно хоро“.

До средата на декември ще се довърши участъка до ул. „Боряна“, за който се наложиха допълнителни дейности в много голям обем и в момента се изпълняват укрепителни стени. Допълнителни дейности се наложиха и на площада пред НДК – допълнителни облицовки на стълбищните клетки и допълнителни елементи към парапета за по-голямо удобство на хората, те ще бъдат завършени до края на месец ноември“.

Градоначалникът на София сподели и интересни снимки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *