Ти да видиш! Влюбената в Юлиян Вергов д-р Огнянова се разкри! Между тях тепърва ще има…

7 Dni Sofia13.11.201742770
Диана Димитрова Откраднат Живот (12)

В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ “Св. Кирил” се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровната дама, която има зад гърба си поредица спектакли и участия в български и международни продукции, облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите.

В “Откраднат живот” д-р Огнянова и доцент Банков нарушават правила, които лично героят на Юлиан Вергов наложи. “В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие”, признава Диана Димитрова в интервю.

Освен добра актриса, Диана е и талантлива художничка. Не помни кога точно изкуството си е проправило път в живота ѝ, но споделя, че за нея “рисуването е нужда”. Към днешна дата Диана “кара с 200 км/ч.” между двете точки – актьорството и рисуването. След като облече бялата престилка, Дина Димитрова се превърна и в лекар. Казва, че има общо между двете професии – тази на актьор и на доктор, и това е деликатността.

В болница “Св. Кирил” д-р Огнянова се оказва партньор на строгия директор на болницата – доцент Банков в поредица ситуации. Колегиалност, искреност и безкористно поведение на младата лекарка са причината за сближаването ѝ с директора и първите стъпки в отношенията им. Професионализмът ѝ не остава незабелязан от колегите ѝ, които изпитват респект и симпатии към нея и желанието ѝ да съживи урологичното отделение.

В предстоящите епизоди на “Откраднат живот: Чуждо тяло” зрителите ще разберат дали страстта може да преодолее болката от миналото. “Съвсем скоро любовната история между доцент Банков и д-р Огнянова ще се превърне в нещо много по-силно отколкото всички са предполагали”, загатват от екипа сериала.

vesti.bg