Слави Трифонов обяви преди минути нещо, което шокира БСП, ДПС и ГЕРБ! Неговата партия вече е…

7 Dni Sofia13.11.2017185872
Слави Трифонов

Слави Трифонов има вече зад себе си над 2 000 души, които са готови ЕФЕКТИВНО да подкрепят идеята му за “промяна на политическото статукво”. Засега с този термин се нарича бъдещата партия на шоумена. Става дума за хора, откликнали на “политическия кастинг”, обявен от Трифонов. От него ще излязат хората, които ще формират новата партия.

След тези думи на Слави, няма как БСП, ДПС и ГЕРБ да нямат притеснения! Щом за месец е събрал 2 000 доказани в своята област хора, какво ли е способен да направи Трифонов за година!? Особено, след като обяви официално политическия си проект.

ЕТО КАКВО КАЧИ СЛАВИ НА ПРОФИЛА СИ:

Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.

Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес.

Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.

Темите, по които ще проведем събеседването са:

• Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.

• Образованието – най-важната част за възхода на нацията.

• Съдебната система – основен проблем на държавата.

Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме.

2 коментара

 • Konstantin Kovatchev

  13.11.2017 at 22:56

  Slavi uspeh v blagorodnoto ti nachinanie,
  ta i nie v chujbina da se pochuvstvame gordi Bulgari. Za men veche e kusno no decata mi sa v London, sina mi veche raboti, a dushterq mi kara dokturantura v West Minster university,ako naistina uspeesh te shte se priberaf. Oshte vednuz Uspeh i Bog da e s Teb!

  Reply

 • Дани Георгиев

  15.11.2017 at 9:27

  Браво Слави,ние сме с теб и се радваме за твоето начинание.Вярвам и се надявам да изгоним вече тези кръвопийци.Нашите бащи и майки да не плачат вече за децата си зад граница а да се радват на живота и то не с 200 лева пенсия,а с заслужена благодарност за това което са направили за България и нас.РЕСПЕКТ.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *