Ники Кънчев се изпусна в ефир и разкри неподозирани неща за новия „Биг Брадър“! Ето го пълния списък с участниците…

ники кънчев

Очаква ни един доста интересен сезон. Това заяви в ефира на Нова телевизия Александра Сърчаджиева, която бе в студиото на „Здравей, България“ заедно с Ники Кънчев. Двамата разкриха неподозирани неща за новия сезон на „Биг Брадър“, който започва довечера, но не казаха имена на участници.

„На фона на този изключителен финал, сега всичко започва отново. Нова къща, нови съквартиранти, но стари водещи. Mosat Wanted така търсят престъпниците в чужбина. Тези участници са били най-ярка следа във форматите, в които са участвали“, заяви Ники Кънчев.

„Ние пуснахме няколко следи и се надяваме да насочим самите хора сами да се сетят кой ще влезе. Всички 12 съквартиранти ще влязат довечера. Ще започне с една интересна мисия“, каза Сърчаджиева. „Захажаева дали ще влезе. Заради репликата на руски от рекламата си мисля за нея“, запита Виктор Николаев, но не получи отговор.

„Държа да отбележа, че това са опитни играчи. Имаме човек, за първи път в историята на шоуто, който по собствени пътища е издирил кои ще участват, установил е самоличността им и се е подготвил. Знае кои са слабите им страни и сигурно още от довечера ще започне да провокира“, каза Ники Кънчев.

„Всеки един от участниците довечера влиза с подготвена стратегия. От всички участници, които са били във формата, повечето искат да влязат отново във формата“, добави той. Въпреки че двамата водещи се опитаха да скрият списъка с имената на влизащите довечера в Къщата звезди, БЛИЦ вече знае всички знаменитости, които ще радват зрителите от малкия екран през следващия месец.

Довечера прага на шоуто ще прекрачат скандалната майка на Албена Вулева – Людмила Захажаева, плеймейтката Светлана Василева, Веселин Плачков и Мариана Попова, певецът Константин, ловецът на бежанци Динко, певицата Луна, рапърът и участник във „Фермата“ Dee, фолк фурията Дебора, участничката в „Мастър шеф“ Мариела Нордел, звездата от „Под прикритие“ – Мариан Вълев – Куката, победителят от миналия сезон и бившо гадже на Джена – Джино Бианкалана и Димитър Ковачев – Фънки. Има подозрения, че участникът, който е проучвал останалите си съквартиранти е Мариана Нордел заради многото си връзки, но всичко ще стане ясно довечера.