Великият ден за Григор Димитров настъпи! Излиза в мач, който цяла България чака! Ето как да го гледате наживо в 16 часа

7 Dni Sofia13.11.2017119420
Григор Димитров

Денят дойде! В 16 в Лондон българин излиза да играе във финалите на АТП! Григор Димитров се изправя срещу Доминик Тийм в мач, който миналото и това столетие изглеждаше незъвможен!

Двубоят ще бъде предаван в България само и единствено от телевизията на МТел, което прави абонатите на мобилния оператор наистина богоизбрани. Всъщност и вие имате шанс да гледате Григор наживо, стига да си пуснете телевизията ТУК.

Въпреки че има най-лошите показатели в директните мачове измежду всички финалисти в Лондон, българският тенисист влиза в надпреварата с реални шансове да стигне до битката за трофея. За да се случи това обаче Гришо трябва са тръгне добре в турнира.

Това може да стане само и единствено след добра игра и победа срещу Доминик Тийм. Двамата са изиграли 3 мача по между си. В два от тях победител излиза Тийм, а съотношението в сетовете е 6:2 за австриеца.

Все пак Димитров има своите качества, и ще разчита на по-добрата си моментна форма. Може би и това е причината букмейкърите да залагат за победа на Григор със ставка 1.50 срещу 2.62 за Доминик.