Унищожиха „ВИП Брадър“! Извадиха скандално видео, доказващо, че Тото е получавал допинг, за да спечели формата!

7 Dni Sofia12.11.2017
тото
Гръмна грандиозен скандал след финала на шоуто „ВИП Брадър“. Както много медии писаха от началото на формата, оказа се, че всичко е нагласено и шампионът Тото предварително е бил ясен.

Това се доказва и от една от участничките Мегз, която постна на профила си във Фекйсбук видео, на което се вижда как Тото е нарушавал правилата на играта по безпрецедентен начин, получавайки своеобразен допинг от майка си и приятелите, за да спечели формата.

Вижте какво написа дизайнерката.

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА КАК ТОТО Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА ЗА ИЗОЛАЦИЯ В КЪЩАТА КАТО НЕ САМО СЕ Е СРЕЩАЛ ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЯ С МАЙКА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДРУГИ СВОИ БЛИЗКИ, НО И Е КОМЕНТИРАЛ С ТЯХ И Е ПОЛУЧАВАЛ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА СИ ВЪВ ФОРМАТА. Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили. За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова. Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова. Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.

ПП: Следва 8-секундно видео, което показва майката на Тото и други хора в съблекалнята му на концерт, където си говорят за предаваното.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории