Хищната Лора държи мъжа си под чехъл

Лора-Караджова

Певицата Лора Караджова държи под чехъл мъжа си Валентин Славов, издават техни близки, пише „Уикенд“.  От доста време блондинката се грижи за финансовия комфорт на семейството и любимият й не смеел по никакъв начин да й се противопостави. „Каквото каже Лора – това е! Слуша я за всичко!”, твърдят приятели на двойката.

Щерката на Данчо Караджов се запозна със ски инструктора Валентин малко след като се раздели с дългогодишния си приятел Деян Славчев – Део.  Срещнали се на снежната писта в Банско, но отношенията им се задълбочили чак през лятото„Като го видях, малко ме хвана страх, толкова го харесах. Не знам как – с поглед, с усмивка, но ме привлече. Сближихме се лека-полека”, спомня си изпълнителката.

Първоначално двойката живееше във Варна – родния град на Валентин, и именно в морската столица се роди дъщеричката им Алиса. „Той много искаше да имаме бебе и аз бързо се съгласих. Реших, че това няма да попречи на работата ми и едва ли сцената ще ме забрави толкова бързо. Хората не трябва да мислят толкова за кариерата, а да създават деца. Те ни правят по-различни, по-спокойни и по-внимателни. Много искам да имам още едно дете”, разказва Лора. По-късно младото семейство взе решението да се установи в популярния зимен курорт Банско, тъй като така или иначе изкарва по-голямата част от времето си там. Певицата, която се върна на сцената скоро след раждането, често пътува из страната заради музикалните си ангажименти, но твърди, че този ритъм на живот изобщо не я натоварва. В светските среди отдавна се говори, че блондинката е тази, която е изхранва семейството, тъй като печели много повече от Валентин. Според запознати основните финансови приходи в общия им бюджет идват от джоба на Караджова, но Славов нямал нищо против жена му да го издържа. Той се примирил с това положение и свикнал с ролята си на „мъж под чехъл”. Когато певицата имала участия, ски инструкторът се превръщал в домакиня – готвел, чистел и се грижел за 3- годишната им дъщеря, за да може Лора да се развява из нощните клубове. Певицата споделя, че родителите й също много помагат в отглеждането на малката Алиса. Тя не може да нахвали баща си Данчо Караджов, който по думите й се справял отлично като дядо. Покрай щерка си Лора често се сещала за своите детски години, когато татко й пътувал по работа и почти не го виждала. Въпреки че бил взискателен родител, фронтменът на група „Сигнал” никога не проявявал прекалена строгост към децата си и не им налагал категорични забрани.„Самият той ме заведе да си направя първата татуировка, когато бях на 13”, разказва Караджова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.