Любимата балерина на Варна – Анастасия, плаща зверска цена, че дава на гаджето си да снима в леглото! Изтекоха и порно снимки (ВИЖ ФОТО)

7 Dni Sofia11.11.20175860
22

Известната руска балерина Анастасия Волочкова, която преди 3 години направи грандиозен гастрол и във Варна, стана жертва на хакери. В мрежата се появиха нейни “креватни” снимки, а още по-голяма популярност им даде интернет канала Super.

 Оказа се, че снимките са откраднати от хакнатия телефон на 29-годишния осетински бизнесмен, певец и блогър Чермен Дзотов. На кадрите се вижда Волочкова в “кучешка” поза и татуирания й гръб.

Волочкова и Дзотов са разделени вече близо година. Но секскомпроматите срещу балерината излизат наяве едва сега. Руските медии публикуваха чат между осетинеца и хакерите, в които му искат 20 000 рубли, за да не пуснат снимките в нета. Дзотов им отговаря, че това не го засяга, но те са нагли: “Засяга те и още как!”.

“Тази мръсотия са я направили същите мошеници, които разбиха моите профили в социалните мрежи преди половин година. Прошка за тях няма да има”, заканва се бизнесменът.

Волочкова коментира секскомпромата така: “Ако някой е решил да ме използва като оръжие за своя пиар, Бог да го съди. Всички, които се вълнуват от секса на Волочкова, вече могат да спят спокойно. Аз го имам със сигурност, а този, който няма секс, качва подобни снимки. Подло и гадно е, разбира се. Силните не се нуждаят от оправдание, а то няма да помогне на слабите. Не искам и няма да се оправдавам заради постъпките на някакви мерзавци”.

Превод: ПИК