Ексклузивно в 7 Dni Sofia: Лидерът на Сектор Г Иван Кюстендилеца и генерал от НСО спасили Кирил Домусчиев от нещо страшно

7 Dni Sofia11.11.201736760
35

Феновете на ЦСКА са били на път да докажат в неделя в Разград, че за тях няма прегради, научи 7DniSofia.bg!

Още в средата на първото полувреме ултрасите хванали цаката на плексигласовата душегубка на държавния стадион в Делиормана, завзет от фамилия Домусчиеви. През втората пък пристъпили към изпълнение на плана си, когато първо трябвало малко да подгреят вече откъртения плексиглас отдолу, след което с удари в точно определено място да свалят оградата.

Дошлите веднага полицаи и охранители на Домуса не могли да направят нищо, защото трябвали да влязат вътре сред хилядите фенове и не се знаело какво може да последва. Било е въпрос на минути оградата да падне и ултрасите да нахлуят в другите сектори, което щеше да доведе до страшен проблем за Кирил Домусчиев.

Тогава положението е било овладяно от тартора на Сектор Г Иван Кюстендилеца, както и генералът от НСО Стоян Томчев. Шефът на охраната на “Българска армия” е слязъл от ложата и заедно с Кюстендилеца са укротили напъните на феновете на ЦСКА да откъртят преградата в Разград, за което генералът е получил искрени благодарности от началника на смяна в местната полиция.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *