Войната между Нова тв и Би ти ви се ожесточава. Крадат Зуека и Рачков за сериала “Полицаите от края на града”

рачков

Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков са влетели по спешност в актьорския състав на най-новия сериал, който Нова тв снима. Историята е за пишман полицаи и ще бъде пълна с до болка изтъркани физиономии, набързо събрани и ангажирани в последния момент с единствената цел да крадат рейтинг от bTV, шушукат запознати, пише в. “Уикенд”.

Не е нужно да се гледа готовият сериал, за да стане ясно, че “Полицаите от края на града”, който ще тръгне по Нова тв от Нова година, е скалъпен набързо. Достатъчно е само да се погледне съставът от артисти, за да стане ясно, че е събран от най-близките кръгове на Магърдич Халваджиян, който очевидно не е имал време за обмисляне и подбор кого да покани. Фактът, че е взел всички водещи от “Господари на ефира”, сам по себе си говори, че се наложило на пожар да се звъни на тези, които държи в позиция “Готови” и очакване да каже “Старт!”.

Герасим Георгиев – Гери, Румен Угрински и Милица Гладнишка са абонирани за всички проекти на Халваджиян и новият сериал не прави изключение. Специалното участие на Зуека и Рачков пък е гвоздеят на програмата, който отсега дава да се разбере, че на зрителя ще му бъде предложено нещо като “Пълна лудница”, само че героите ще бъдат униформени. ега се презапасява, залагайки на евтина комедия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *