Никой не беше ошамарвал така децата на Делян Пеевски! Били нагли, глупаци, вулгарни, лъжци… и още нещо

7 Dni Sofia09.11.2017
делян пеевски

Топ-финансисът Кольо Парамов ошамари сензационно журналистите от един клозетни медии, известни като „Децата на Пеевски“ Най-вече гневът му е към агенция „Блиц“, ръководена от лявоскроения отзад главен редактор Ивайло Крачунов.

Парамов е поредния експерт, който разкрива, че днес медиите на Делян Пеевски живеят благодарение на заграбеното от КТБ от господаря им.

Ето и коментарът на Парамов пред „Фрог нюз“:

Направи ми впечатление, че всичко, което става около КТБ, се представя в тези медии по грозен и подъл начин. Убеден съм, че това, което се случи преди три години с фалита на банката, продължава да е важно за държавата и нейното бъдеще. Не може елементарно и тенденциозно да се оплюват всички, които изразяват друго мнение, различно от това, което се лансира в медиите на Делян Пеевски. Тези медии си позволяват открито да нападат опонентите на Пеевски. Очевидно е, че са много далече от смисленото и държавническо поведение, което иначе се очаква да имат като медии. Направи ми впечатление, че веднага, след като пуснах анализа за КТБ и КОНПИ, хората от медиите на Пеевски започнаха срещу мен злостна и елементарна кампания.

Искам да разкажа за техния стил на наглост и безочие. До вчера аз съм бил уважаван автор на някои от тези издания. Търсили са мнението ми по финансови теми. Сега изведнъж започнаха да се връщат към неща, които нямат нищо общо с истината. Те представят факти за мен, които са изключително вулгарни и неточни. На всичкото отгоре си позволяват да иронизират по недопустим начин. Ако те искат да говорят истината за КТБ, трябва да представят и хората с друга гледна точка. За съжаление там се представя проблема единствено на плоскостта на простащината. Няма нищо лошо в това да има конкуренция на възгледи и идеи. И сблъсъкът между тях трябва да е на базата на фактите.

Тези медии, действайки по този начин, ни пращат в страните, които се намират някъде около Афганистан. Недопустимо е това да се случва в страна като нашата, за която управляващите имат претенцията, че е демократична. С подобни писания слизаме пет нива под най-изостаналите държави в света. Абсурдно е млади и грамотни хора да представят нещата толкова изкривено и неточно. Не може да не приемат, че може да има и друго мнение.

Не съм толкова чувствителен към писания от такъв род.  Но в случая става дума за точността. Те извращават факти. Представят нещата нагло. Откровено лъжат. Не зная какво си мислят тези медии, но не може да вървиш напред и да се развиваш  с лъжи, манипулации и наглост. Тези медии, действайки по този начин, няма да стигнат далече. Ще бъдат запомнени като олицетворение на глупостта. Към този проблем всички трябва да сме непримирими и да реагираме много остро. Защото поведението им се мултиплицира. Те продължават да действат гнусно. Ако погледнем реално на случилото се с  КТБ, днес знаем, че именно парите, взети оттам, издържат въпросните медии. Парадоксално е, нали?!

Рано или късно това което правят, ще породи други мерки. Абсурдно е до безкрайност  да се лъже толкова вулгарно. Абсурдно е да се действа така, при положение, че уж сме се запътили към Европа. В противен случай, ще докажем пред цял свят, че манталитетът ни е като този в най-изостаналите африкански държави. А в същото време да говорим за силна демокрация и Европейски съюз.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.