Родна дългокрака волейболистка се разхвърли и пусна горещи СНИМКИ, само по свирка…

Elica

Волейболната националка Елица Баракова се разхвърля за рекламна фотосесия. Дългокраката хубавица се снима само по свирка за марка съдийски дрехи и аксесоари и натопорчи масата спортни запалянковци, видя Secret.bg.

Оказва се, че 20-годишната девойка от Казанлък вече има тапия за волейболен рефер. На Елица, която в момента е състезателка на „Берое“, не й е за пръв път да застава пред обектива, както се вижда от многото и еротични снимки в социалните мрежи.

В спортните среди се говори, че е сред фаворитките за спечелването на тазгодишния конкурс „Мис волейбол“ 2017. Миналата година тя попадна в тройката на най-големите хубавици, като за №1 бе коронована знойната ямболийка Нася Димитрова.

Нищо чудно с тази изкусителна фотосесия Баракова да дръпне с едни гърди напред в предстоящото съревнование за най-красива волейболистка, пише седмичник. Освен като манекенка Елица се изявява силно и в спорта. През септември тази година тя бе част от женския национален отбор до 23 години, който стана трети на световното първенство в Словения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.