Сестрата на Борисов на контра срещу него: Здравният министър се избра на принципа проба-грешка…

Бойко Борисов (8)

Избирането на здравен министър е на принципа проба-грешка. Опитваха с лекари, сега – финансист. Но аз не съветвам премиера как да си подбира хората, както той не ми се бърка за бебетата. Това казав ефира на БТВ сестрата на премиера д-р Красимира Иванова, която завежда отделението по неонатология в Първа АГ „Св. София“.

„Ние обикновените лекари се опитваме да си правим реформа – да имаме лекарства, да имаме персонал, да имаме пациенти, да има заплати. Добрата реформа е, когато нищо не липсва в работата ни“.

„Аз съм била пациентка на проф. Николай Петров. Той е изклчително ерудиран, човек на честта, спасил е много животи. Проф. Петров избра много добър екип за справяне с проблемите в здравеопазването. В много сектори на здравеопазването се наливат едни пари, въпреки това те винаги са недостатъчни. В здравеопазването не са толкова важни парите, а екипната работа и мотивацията на здравните работници“, подчерта д-р Иванова.

„За нас лекарите няма значение кой ще е здравен министър. Един човек може да е изключително добър професионалист, но по-важно е да има добър екип и воля за реформи. Безкрайно уважавам проф. Николай Петров и това ще е така до края на живота ми. Не познавам Красимир Ананиев“, каза още сестрата на премиера.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории