Проговори репортерът, заплашван брутално от катаджия с думите: Като ти прасна една палка и ще се по.ереш… (ВИДЕО)

Пътна Полиция Пилицай Регулировчик (1)

Не предполагах такова действие от полицая. Може би бяха изнервени, защото катастрофата беше по-тежка и имаха доста работа. Това коментира пред Нова телевизия фоторепортерът Тихомир Петров.

Припомняме, че той разпространи в интернет видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно него и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.

“Mахни се с този фотоапарат от тука. Махни се, че като съм ядосан ще ти прасна една палка и ще се посереш”, ругае полицаят, докато регулира кръстовището.

“Хайде бе, маймуно”, крещи служителят на МВР към шофьор.

“Съвсем случайно заснех думите на полицая. Не съм искал да снимам думите му. Човек гради някаква репутация. Аз работя повече от 16 години като журналист. Чувствам се засегнат. Но според мен нещата са по-глобални. И ние, и полицаите работим в доста сложна обстановка”, заключи Тихомир Петров.ю

В интернет беше разпространено видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно фоторепортер и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *