Митко Пайнера се отрече от Глория и Ивана! Вече не носят пари, затова им отне правото да…

Ивана

Митко Пайнера посече с голямата брадва две от най-големите си звезди – Глория и Ивана. Ретро изпълнителките не фигурират в списъка с богопомазани чалгарки, които ще пеят на 16-ия рожден ден на телевизия „Планета“, пише „България днес“.

Мащабният концерт за първи път ще се проведе в Пловдив – 28 ноември, от 19 ч. в зала „Колодрума“.

Глория и Ивана отдавна не са сред любимките на могъщия музикален продуцент, но досега Пайнера ги канеше поне от уважение. Двете излизаха първи на сцената, изпяваха по една песен и публиката бързо ги забравяше. Вероятно сега Пайнера е решил, че няма смисъл от този фарс и този път двете грандами са извън списъка с любимките.

Преди време самата Ивана беше обявила, че няма смисъл да се появява на подобни концерти, тъй като няма нови песни. Според нея на сцената имало място само за новите изпълнители, които тепърва трябвало да се доказват. Глория пък се обиди, че не й се оказва нужното внимание на прима на попфолка и не пее последна, както приляга на една музикална кралица. При последните си участия на големия концерт тя беше сред първите фолкпевици, където обикновено се изявяват дебютантките.

Очаквано аут от концерта е и Райна. Пилето на попфолка почти не прави нови песни, а и няма и участия. Митко Пайнера бил много ядосан, че санданчанката не носи никакви финансови постъпления в музикалната компания, а предпочита да обикаля по света. Райна дори успя да си измоли двумесечна почивка, през която не работи, а замина за Куба да учи испански език. Чалгарката категорично отказва и да прави песни в типичния попфолк стил и логично нестандартните й парчета не се радват на голям интерес.

16 от изпълнителите на музикална компания „Пайнер“ потвърдиха участието си в големия концерт. Първите певици, които отправиха покана към публиката в социалните мрежи, бяха Емилия и Емануела, а веднага след тях това направиха още Фики и Джена. Оригинални бяха обръщенията към зрителите на Мария и Илиян, които включиха и музикален поздрав. Джордан, Теди Александрова и Лазар също не скриха задоволството си, че ще бъдат част от големия музикален празник в Пловдив.

„Купонът е гарантиран“, категоричен бе Галин, с което даде заявка, че ще се постарае отново да впечатли всички от сцената. Яница, Кали и Милко Калайджиев по традиция от последните години също ще бъдат част от спектакъла.

Последната известна тройка засега са Роксана, Татяна и Джулия, а Иван Динев-Устата отново ще се превъплъти в ролята на водещ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории