Само в 7DniSofia.bg

Комунистическият дрисък Иво Христов е обикновен путьо! И ако утре още е депутат, значи наистина сме дебили

7 Dni Sofia08.11.201753160
иво христов

Като отчетеш, че 80% от населението са дебилни и не могат да се подписват, това работи безупречно!

Думите са на червен чек(идж)ист, който незнайно как се озова в Парламента. Всъщност знам как – тези, които гласуваха за него са 100 процента дебилни. Иначе няма как да гласуваш за човек, който на 90 процента от снимките си прилича на леко култивиран Никола Газдов. Мяза на онзи, дето е изтрепал 80 процента от българската интелигенция, защото също не е била съгласна, че всичко добро в тази страна започва от стъпването в нея на Червената армия.

Иво Христов все още е български депутат, което е скандално. Не, това е престъпно. Защото той зачеркна тази страна. Изби 80 процента от народа й, само защото не споделя комунистическите му възгледи.

Уж е професор. Жалко обаче за професор, около когото 80 процента са дебили. Аз преброих около мен 100 души. Не 80, а 8 дори не са дебили! Което означава, че професорището е обидил всички. Обидил е мен, теб, нас. Такъв морален урод няма място в Парламента!

Никой не коментира мнението му за евреите и Червената армия. Обича си я, брани си я. Всеки има право на позиция. Но не можеш да посягаш на народа на тази страна, в чиито Парламент си! Обиждайки го по този начин, ти си признаваш, че работиш за някой друг. Като например Червената армия на генерал Решетников.

Вече взе да писва. Онзи идиот Зарков (мама му стара, ще се откажа от фамилията си) още иска да мъчи врагове на народа като дядо си. Младата приватизаторка Нинова жали, че демокрацията и отнела всичко. И сега този с дебилите.

Даже не е мъж, а путьо, другаря Христов! Затова и свали видеото от стената си. Въпросът е ние кога ще свалим комунистите от стената си. Не го ли направим скоро, значи наистина сме дебили!

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, специално за 7DniSofia.bg