СКАНДАЛНО ВИДЕО! Деси Цонева навира алкохол в устата на 8-годшния си син, а той: Аз пия само ракията на дядо, циганска не искам…

Деси Цонева

Деси Цонева е популярна предимно със скандалното си поведение, с което вече не може да впечатли никого. Пиянските изцепки, безразборните й любовни връзки са ежедневие за щерката на покойния журналист Димитър Цонев. Това все пак касае личния живот на Деси, но последният клип, който качи в социалните мрежи я показва като супер безотговорна майка, видя HotArena.

Видеото е снимано в в заведение в Милано, където Цонева е заедно със сина си Янчо и вероятно с възрастния си любовник – Явор Стефанов.

Детето, макар и 8-годишно, показва завидна банкетна култура и има предпочитания за ракията, която да пие. „Аз ракия пия само когато дядо я прави. Друга някаква циганска ракия не пия“,отсича малкият. Майка му обаче поднася чаша с ракия под носа му и го пита: „А такава пишеш ли? Тази е от ракията на Берлускони – ще пиеш ли, да я пийна ли аз?“, пита Деси и настоятелно тика чашата към устата му. А Янчо отегчен й отвръща: „Направо изпий света, направооо… това не е прясна ракия!“.

Бруталния клип е събрал едва няколко лайка от последователите на Деси и нито един коментар, което показва, че водещата е оставила без дъх и думи приятелите си. Вместо да учи, да си играе, детето е постоянно с майка си по време на нейните любовни турове и пиянски запои.

Това безотговорно поведение напомня за случая отреди две години, когато в скандално видео майка караше невръстните си деца да пушат цигари и да пият кафе. Децата си разменяха цигарата, подтиквани от майката. Социалната мрежа гръмна от изключително възмутени хора, които настояваха жената да бъде разследвана от прокуратурата и от Държавната агенция за закрила на детето. Сега същото би следвало да се случи и с Деси Цонева.

Край!!!

Публикувахте от Dessi Tsoneva Pepperoncino в 4 ноември 2017 г.