Новият политик! Бареков излъгал Джулиана Гани, че е ерген, вкарал я в леглото и я обезщетил за секса с показване по телевизията

7 Dni Sofia06.11.201744890
Бареков

Николай Бареков е поредният мачо, минал през голямото легло на Джулиана Гани. Хрантутникът за милиони на Цветан Василев и плеймейтката са имали бурна секс афера преди малко повече от година. Двамата мачкали чаршафите в продължение на няколко запомнящи се месеца, но се разделили доста бурно през септември 2016 г. почти като в сапунен сериал.

Именно след обмяната на телесни течности Бареков уредил съгражданката си за асистентка в предаването „Комисията Павлов” по ТВ7. Така изпълнителният директор на закритата вече телевизия помогнал на 26-годишната секс машина да осъществи детската си мечта – „да се показва по телевизора”, при това в компанията на колоритния радиоводещ Митко Павлов.

Бареков и Гани се запознали в родния Пловдив. Журналистът веднага я забелязал и решил да се намърда в спалнята й. Ненаситната блондинка с либидо като Айфеловата кула веднага откликнала на мераците му и още на първата среща се стигнало до Кама Сутра. Двамата използвали всеки свободен момента за секс турнири, като хитрушата Гани използвала паузите между „ох” и „ах”, за да поиска работа в ТВ7, издават запознати с любовната им история. Любовната авантюра разцъфтяла, а прелюбодеецът пропуснал да спомене, че е семеен мъж. Изявяващата се във „ВИП Брадър” красавица не подозирала, че си ляга с женен мъж, пише “Таблоид”.

„В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана”, разказа Гани само седмица, след като сподели на всеослушание, че е щастлива с мъжа до себе си. Изоставеният плейбой изпаднал в нервна криза заради блондито с арабски и италиански корени. За нещастие интригата стигнала и до жена му Мария Календерска.

Лютата благоевградчанка се усъмнила, че Ники кръшка от семейното ложе и наела детектив, който потвърдил подозренията й. 30-годишната брюнетка, която е майка на две от децата му, вдигнала жесток скандал на Николай, че й кръшка с парцалеси и го заплашила, че ако не спре, ще го зареже.

Точно по това време Джули не спираше да се оплаква по медиите, че психически неуравновесен семеен мъж я следва по петите й. „Не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче”, ревеше мъжемелачката.

Във „ВИП Брадър” Джулиана чистосърдечно призна, че никога не е отказвала секс. Разкритието силиконката направи пред Даниел Петканов. До 10-и клас майната е била зубър в училище, но след това се е отдала на нощния живот, гаджетата и силикона. „Който си поиска секс, му го давам. То това е човещинка. Няма лошо като го харесвам, да си легна”, не крие пловдивчанката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *