Ето го извергът, който изби 28 мъже, жени, деца и бременна в Тексас! Смятат, че е военен в база на САЩ!

7 Dni Sofia06.11.201726370
37

Световните медии публикуваха снимка на касапина от Тексас, който уби 28 души в църква и рани още 22-ма. Сред жертвите му са деца и бременна жена.

Фотографията е публикувана на сайта на Breaking911, според който мъжът се казва Девин Кели. Според други медии, обаче, името му е Девин Патрик.

Очевидци разказват, че е бил облечен във военна униформа. Американски медии предполагат, че е възможно стрелецът да е бил сътрудник на базата на ВВС на САЩ Lackland. Тя се намира на няколко километра от градчето Съдърленд Спрингс, където стана касапницата.

Самата база вече няколко пъти попада в центъра на скандала. През 2015 г. десетки войници се оплакаха от изнасилвания и сексуални домогателства. Година по-късно военен откри стрелба, при която загинаха двама души, а 20 бяха ранени.

Сегашната трагедия в Съдърланд Спрингс се разигра в баптиска църква. В 11. 30 часа местно време убиецът нахлул вътре и започнал да стреля по хората, събрали се за служба. Последвала гонка с полицията, при която мъжът е бил убит.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *