Феновете на ЦСКА с уникален ход в Разград! Вижте как се появи надписа “Киро, умри”!

7 Dni Sofia06.11.201754760
35

Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи! Това вече няма как да не го е разбрал и фармацевтичният олигарх, управляващ Лудогорец.

На мача Лудогорец – ЦСКА на очи се набиваше надписа “Киро, умри”, който въпреки нежеланието на телевизията да го покаже, цяла България го видя.

Феновете на ЦСКА е нямало да стигат до такива крайности, но на влизане в сектора-затвор за гостуващи агитки, към тях са се отнесли крайно арогантно. Все едно охраната на делиорманското съоражение е била от башибозуци!

На запалянковците не е било разрешено да внесат АБСОЛЮТНО НИКАКВИ транспаранти, което е ужасяваща футболна дискриминация. Тя обаче се обърна срещу бащите си. Вместо далеч по-безобидните плакати за Домус ага, на “Лудогорец Арена” изгря вече споменатия надпис.

Той е бил предварително организиран, като лепенките за всяка буква са били предварително изготвени и разпределени между ултраси. Частната охрана на стадиона е била пратена да отлепи надписа, но не е посмяла да влезе в сектора, защото е било ясно какво ще се случи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *