Проектът “Киро” умря! И след 7 години и 350 милиона в Разград, най-големият им кошмар – ЦСКА, е жив! И по-силен отвсякога…

7 Dni Sofia06.11.201799710
_49T5824

Кирил Домусчиев имаше блестящ за фирменото си предприятие “Лудогрец” проект – да инвестира в него, да си напазарува БФС, да направи Левски свой сателити  да унищожи ЦСКА. Всичко това му гарантираше 12-те поредни титли, които Домусчиев заложи като цел в началото. Във всичко това до момента Домусчиев е инвестирал близо 350 милиона лева!

Тази вечер обаче проектът “Киро” умря. ЦСКА се завърна по-силен от всякога! След години със сигурност ще се отбележи историческото значение на този успех. За този ЦСКА той е толкова необходим, колкото епичния бой по Ливърпул на онзи ЦСКА!

С него приключи всякаква битка за базите, всякакво боричкане със спонсорираното от джобните на агата венерическо образование Авиатор 1948. Да, това в Разград е ЦСКА! За неразбралите 48 фена на малкия Лудогорец, е хубаво отсега да се вливат в редиците на 48-те фена на големия Лудогорец. Иначе от следващия сезон ще са без отбор. Както сега са без род.

И най-важното – ЦСКА се заяви като първи и единствен борец срещу съсипващата родния футбол Домусчиевщина. Беше прекрасно, че тя се изроди в края на мача в истинския си вид. Накрая останаха Бодуров, Недялков, Малинов, Манолев, Дюлгеров – половината национален отбор на България срещу 10 наемници, предвождани от изгонения от държавния тим Дяков. Играха 10 момчета в червено срещу 14 в турско зелено! И победиха!

Ето това беше голямата делиорманска цел – да бъде убит ЦСКА като символ на победата. Затова и на по-малкия вивакомски отбор – Левски, от време на време се преотстъпват победи. Но на ЦСКА – никога! Той трябва да бъде мачкан от съдии, от БФС, от държава. Защото има ли го него, няма проект “Киро”!

Е, днес “Киро” умря! Защото ЦСКА оживя!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *