Цветанов изригна: Народът иска политици, които решават проблеми! БСП и ДПС не са алтернатива…

Цветан Цветанов (4)

БСП и ДПС не могат да бъдат алтернатива на управлението на ГЕРБ и Обединените патриоти към настоящия момент. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, цитиран от Канал 3.

„Ние се фокусираме върху европейското председателство и аз съм убеден, че ще имаме силния глас в Европа с министър-председател Бойко Борисов, с показателите, които имаме – 4% икономически растеж – за догодина е предвидено този растеж да бъде запазен, а защо не да бъде и увеличен, по-високи заплати, по-високи пенсии – това е, което правим и за което търсим съмишленици“, каза Цветанов.

Той подчерта, че ако има съмишленици в тази посока, всички партии ще могат да извлекат политически дивиденти, когато подкрепят добрите политики и когато политиците могат да работят в интерес на хората, обединени за националните каузи. Цветанов обърна внимание, че национално отговорното поведение на всички политически партии е действително да се представи страната ни в най-добрата си светлина в предстоящото председателство.

„Защото в това председателство ние ще бъдем в центъра на европейските политики, които ще бъдат реализирани за един по-дълъг период от време. Ние се нуждаем повече от всякога от стабилност, защото политическото противопоставяне, политическият хаос забавят развитието на страната и постигането на определени цели, които са планирани в дадената секторна политика“, допълни Цветанов.

Той отбеляза, че хората не искат да има омраза и противопоставяне, а искат да видят политици, които могат да се обединяват по национални, регионални и местни каузи, за да ги решават.

„Това правим ние от ГЕРБ, ако има други партии, които искат да го правят, ние сме готови да го реализираме заедно“, каза още Цветан Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов посети Силистра и се срещна с представителите на общинските структури на партията от Силистренска област. На срещата са дискутирани състоянието на организацията на територията на областта, актуалната политическа обстановка в страната и задачите пред партията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории