Караянчева с шокиращи разкрития: Има заиграване между Нинова и Президента! Заедно планират да…

Цвета Караянчева

Да не забравяме кога госпожа Нинова бе уволнена заради корупция. Тогава лично шефът на ЕК подкрепи това предложение. Но нека не се връщаме назад. Трябва да дебатираме с колегите, за да има един наистина работещ антикорупционен закон. Това заяви пред БНТ зам.председателят на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Тя допълни, че „има заиграване между госпожа Нинова и президента, за да издигнат човек, който те смятат, че може да контролират“.

„Господин Радев е нашият президент. И ние не сме против него. Но е показателно, че само той и госпожа Нинова са гласували на КСНС за предложението шефът на антикорупционния орган да бъде издигнат от президента“, отбеляза Караянчева.

Тя подчерта, че правителството е стабилно и самият бюджет показва, че има ясен хоризонт. „Направили БСП бюджет, моля ви се, и този бюджет бил алтернативен. когато правиш алтернатива на нещо, трябва да си запознат с това, на което правиш алтернатива. Аз разбирам, че те искат да се харесат на избирателите си… Гледам госпожа Нинова, излязла пред пенсионерите. Тъжна работа“, коментира депутатът от ГЕРБ. Тя подчерта, че правителството е стабилно, Патриотите няма да излизат от управлението и отношенията с Валери Симеонов са напълно коректни и политически колегиални.

Коментирайки темата „Фактор ли са ДПС и ще има ли предсрочни избори“, тя отговори: „Хората в смесените региони знаят, че алтернативата е ГЕРБ. В моя офис в Кърджали идват много членове на ДПС. Те ми казват: „Вие сте моя човек“. Дори в общините, които са на ДПС или БСП, също се получават средства от програмите, никой никого не е разделял. Ние имаме еднакво отношение към гражданите, независимо от тяхната етническа или религиозна принадлежност. Хората ни вярват. Както даваме пари за църкви, така даваме и за джамии. Както уважаваме едното вероизповедание, така уважаваме другото. Ние сме комшии, съседи. Това противопоставяне, което се опитват да поставят политиците, вече го няма“, подчерта Караянчева.

За намека на депутата от БСП Александър Симов, че и в Кърджали има „суджук гейт“, тя отговори: „Подобно твърдение е смехотворно… Господин Симов нека научи имената на седемте общини от Кръджали. Ако някой нереализирал се от Кърджали му се е оплакал, това е друго. БСП са абдикирали от този регион. На конгреса госпожа Нинова заяви, че имали особено внимание към смесените региони. Аз това не го виждам. А аз си познавам региона, обичам да разговарям с хората. В повечето случаи там проблемите са от местен характер, а местните управления не действат“.

Караянчева не пожела да разкрие кой ще бъде здравен министър, въпреки че още вчера се разбра, че името му вече е ясно. „Явно в тази област интересите са много големи и те правят така, че министърът да не успее да завърши политиката си и да бъде сразен. Много съжалявам за господин Петров… Тъжно е един човек да бъде омърсен по този начин. Но когато се разбере истината след време, дали някой ще се извини на проф. Петров? В медийната среда не трябва да даваш доказателства, достатъчно е да изтървеш една дума. За съжаление, позната история“, заяви Цвета Караянчева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории