Само в 7DniSofia.bg

Този път няма прошка! Изедниците на тото обявиха тихомълком поръчка за изпапкване на над 10 милиона! 7DMG ще ги разследва до дупка

7 Dni Sofia05.11.201754290
дамян дамянов живко вангелов

Компрометираното ръководство на Българския спортен тотализатор отново се прочу! То пусна обществена поръчка за над 10 милиона лева, без да е получило одобрение за това от принципала си – Спортното министерство, научи 7DniSofia.bg.

Очаква се в началото на следващата седмица да има горещо заседание при министъра на спорта Красен Кралев!

Търгът за внушителната сума, която е два пъти по-висока за рекламно обслужване е обявен през неговия гръб от Изпълнителния директор Дамян Дамянов и Председателя на УС Живко Вангелов. Двамата са известни с това, че при този им мандат превърнаха тотото в тотално зависимо от финансовите прищевки на Делян Пеевски, което ще покажем в следващите дни във всички сайтове на 7 Dni Media Group. Подготвяме и сигнал, който ще внесем в канцеларията на министър-председателя.

Иначе обявената обществена поръчка за пълно рекламно обслужване включва дейности по създаване на творческа платформа за изграждане и реализация на идейно-художествени концепции (каквото и да означава това!), реклама и маркетинг, публично, корпоративно и медийно обслужване, организиране, реализиране и модернизиране облика на телевизионно предаване, производство и предпечатна подготовка, закупуване и разпространение на рекламни форми в съответните канали.

Договорът ще бъде за 36 месеца, разделени на три непрекъсваеми 12-месечни периода. Прогнозната стойност на поръчката е 10.8 млн. лв. без ДДС.

Техническото предложение има тежест от 70% в крайната оценка на кандидатите, а цената – 30%. Участниците в процедурата трябва да са реализирали минимален общ оборот, включително в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, за последните три приключили финансови години не по-малко от 3 млн. лв., от които 2 млн. лв. в сферата, попадаща в обхвата на поръчката.

Крайният срок за подаване на оферти е 24 ноември 2017 г.

loading...

loading...