Пак се почва, май! Докато е във ВИП Брадър, Даниел Петканов пусна снимки по цици на Алекс Богданска (Горещи фотоси)

7 Dni Sofia04.11.2017
александра богданска

Произведеното във „ВИП Брадър“ семейство Александра и Даниел Петканови лъсна в полугола фотосесия. Кадър от нея се появи във фейсбук-профила на Лудия репортер от „Часът на Милен Цветков“.

Провокативните фотоси не са нови, но не бяха тиражирани из интернет досега, тъй като са били заснети за българската версия на мъжкото списание „Men’s Health“. Публикувани са в броя от август миналата година, месец преди да избухне грозният скандал с изневярата на Богданска, с който настоящият й съпруг я унижи пред цялата държава.

Без да подозира какво я чака, Богданска е ухилена като зелка, докато позира пред обектива на известния фотограф Дилян. В студиото му г-жа Петканова се раздава в типичния си разкрепостен стил – по секси гащички и по монокини, припомня ПИК.

След като човекът, който поддържа профила на Даниел, докато той е във „ВИП Брадър“, публикува един от двата кадъра, придружен с хаштаг #семействоПетканови, потребителите на социалната мрежа се изредиха да се присмиват на младоженеца.

„Вече не е Лудия репортер, а репортера балама. Много требва да си се прежалил, та дори и за шоу да се ожениш за тая, която не е сигурна 10 или повече пъти ти е изневерила“, „Много ценностна семейна снимка, тъъъпаци!“ и „Накрая някой ще остане с пръст в уста!“, гласят част от подигравателните коментари за рогоносеца и палавата му съпруга.