Тотален куриоз! Автокрадци задигнаха откраднат автомобил от паркинга на 4-о РУ в София! Полицаите вдигат рамене…

Полиция Куче

Лъвицата и съратникът му Кико задигнаха джип на молдовец, полицията го откри, а двамата успяха да го откраднат отново от паркинга на районното. Куриозната кражба се разигра пред столичното 4-о РУ.

 

Молдовецът тръгнал за почивка в Гърция, но останал да спи у нас. През нощта джипът му “Рейндж Роувър” бил откраднат от паркинга на хотела му. Смята се, че той е бил свит от легендарния Светослав Петков-Лъвицата. Мъжът с прякор като на травестит от площад “Македония” е сочен за най-добрия автокрадец в страната. Прозвището му идва от любимото му детско филмче за лъвицата “Елза”.

 

Той паркирал джипа пред блок в друг квартал, за да му мине “карантината”, и щял да го изнесе в чужбина. След като молдовецът подал жалба, заминал за Гърция. Още на следващия ден полицаите открили джипа му.

 

“Намерихме колата ти, паркирана е пред районното, като се върнеш, ще си я вземеш”, казали му по телефона униформените.

 

Още на следващата сутрин обаче се оказало, че джипът отново е откраднат, и то пред очите им. По оперативна информация колата е свита от човек на Лъвицата – Георги Воденичаров-Кико. Той използвал заготовка на ключ, дадена му от Петков, смятат полицаи.

 

Молдовецът не могъл да повярва, че може да откраднат джипа му от паркинга на полицията. Колата все още се издирва.

 

Петков и Кико са заподозрени за кражбите ѝ, но срещу тях няма достатъчно доказателства, казаха от прокуратурата. Кико наскоро бе заловен при кражба на джип “Инфинити”. Лъвицата пък за последно се прочу, след като с краден “Рейндж Роувър” избяга от полицай, подгонил го с личната си кола в почивен ден.

Източник: 24chasa.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.