Само в 7DniSofia.bg

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова съсипа Нинова: Живееш в паралелен свят! Партията ви е комунистическа, а не…

Корнелия Нинова Десислава Атанасова

Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува интересен коментар в личния си фейсбук профил. Той е насочен към БСП и честванията на 125 години от началото на партийната им организация в Разград.

Публикуваме коментара на депутатката от партията на Бойко Борисов без редакторска намеса:

„Паралелният свят Корнелия! БСП празнува 125 години партийна организация в Разград, а на стената ликът на Димитър Благоев. Събитието започва с любимата му песен „Ален мак самотен нейде“, а на входа участниците в събитието получават рекламни материали, включително магнитче с лика на Благоев. Корнелия зове за битки срещу подтисничеството и събуждане на електората. А в залата хорица с побелели коси /някой задрямали/ стискат по една червена роза в ръка и си спомнят времето на младостта.

Не знам дали си струва коментара, но годината е 2017-та, а не 1900 – ната и съчинението „Социализмът и задачите на българската работническа класа“, като задължителна литература – демокрацията ни ги отне за щастие. Актуално е друго Благоево съчинение…„Що е социализъм и има ли той почва у нас?“  През 2017- та нито има социалистическа партия – тя е комунистическа, след като става на 125, а почва у нас няма – доказват го всички победи на парламентарни избори досега Корнелия!“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *