След жестока катастрофа, катаджия крещи: Маймуно, като ти прасна една палка, ще се по…еш (Скандално ВИДЕО)

Пътна Полиция Пилицай Регулировчик (2)

Мани са с тоя фотоапарат, ааа. Мани са, че кат съм ядосан, ша ти прасна една палка и ша са посереш. С тези думи се обръща към фоторепортер изнервен хасковски катаджия. Малко след това той  крещи на шофьор в кола „Хайде, ба маймуно!”.

Грозната сцена се разизграва на кръстовището под Цигарената в Хасково на връх Деня на будителите, пише „Хасковска Марица$. Там преди дни стана пътен инцидент между две леки коли, при които 4-ма пострадаха. Докато единият от униформените пише протокол за катастрофата, другият влиза в ролята на регулировчик и крещи по чакащите да преминат шофьори: „Хайде, бе, хадей, бе”.

Малко след това започват и грозните обръщения към колегата.  Видеото е пуснато от Тихомир Петков в Xnews, а много хора го споделят във Фейсбук. Дни след инцидента няма реакция от областната дирекция на полицията за поведението на служителя на реда, предаде Пик.

 

коментар

  • Любомир

    05.11.2017 at 6:40

    Подобно отношение е НОРМАЛНО(да не кажа и правилно)! Станахме много СЕИРДЖИИ! Когато стане инцидент, не се спуснем да помагаме, а вадим телефоните да снимаме! А полицая ще вика, като „шофьорите“ не познават сигналите на регулировчика…! Трябва да започнат и да бият понякога, да се наместят керемидите, на някои индивиди!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории