Само в 7DniSofia.bg

Бойко Борисов с първи коментар за зверската катастрофа: Целите бяха в кръв, беше много страшно…

Бойко Борисов

Много плащешо беше. Целите бяха в кръв. Нито една кола не е спряла 15 минути. Имали са късмет. Докторът свърши работата. Не искам да се героизирам. Докторът е герой.

Това каза премиерът Бойко Борисов, който извършва проверка на изпълнението на проекта за брегоукрепване в Сарафово. Той даде подробности за катастрофата от снощи, при която правителственият кортеж спря и оказа помощ на трима пострадали. “Първоначално помислихме, че е пиян човек. Спряхме, за да го спасим, защото нищо не се виждаше и да не го удари друг.

Премиерът коментира и горещите политически теми от последните дни. “Имам идея за новия здравен министър. На 10 ноември ще го вкараме в парламента и ще го решим. Няма да ви кажа името”, категоричен беше Борисов.

“Право на опозицията е да иска вот на недоверие. Не мога да разбера, защо са избрали темата корупция. Имаме хубава поговорка за това – крадецът вика дръжте крадеца. Ако мине този, какво ще стане? Ще останем без правителство и парламент по време на председателството. И за това имаме хубава поговорка – в казана на българите в ада не трябват пазачи, защото те сами се дърпат надолу. Явно много добре са подбрали момента от БСП за този вот. Не разбирам и темата корупция. При нас, ако има най-малкото съмнение за нещо, веднага се подават оставки и се изключват от партията хора”, завърши премиерът.

Източник: novini.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *