Каката на Борисов с ексклузивен коментар: Той държи семейството настрана и ние сме доволни! Но когато попитам за политика…

бойко борисов

35 години работя като лекар. За тези години, да си призная, не съм броила здравните министри. Но не съм си позволявала да коментирам пред брат ми. Това е наше споразумение, дори негласно – той не разбира от бебета, аз не разбирам от политика. Казвал ми е, когато един-два пъти съм го питала нещо: „Не ти трябва да знаеш“. Той ме държи настрани от политиката и аз и моите близки сме изключително доволни. Моята съвест е спокойна, че в нито един момент не съм си позволила да се намесвам в каквото и да било. Това заяви пред „Събуди се…“ д-р Красимира Иванова, сестра на премиера Бойко Борисов.

Тя коментира и оставката на здравния министър проф. ген Николай Петров.

„Проф. Петров си подаде оставката, защото е човек на честта. И понеже познавам неговата чест и морал, той не би могъл да направи нещо друго. той ще защити своята чест като лекар, професионалист и човек. Мисля, че той постъпи правилно, защото от позицията на свободен човек той може наистина да се защити по правилния начин. Премиерът какво би могъл да направи? Ако не приеме оставката, ще кажат – ето той покровителства нещо, което не би трябвало да го прави… На този пост би трябвало да има смел човек. Предполагам, че той е знаел какво поема, встъпвайки на този пост. Това е атака. Предполагам, защото е нарушил нечии интереси“, коментира д-р Иванова.

На въпрос за какво разговаря с брат си, тя отговори: „Имаме си внуци. За това си говорим. Имам трима внука. По-голям и двама  близнаци – Красимир и Борис. Родиха се преди две седмици. Имената ги избра синът ми. Той каза: „В семейството ни има Краси и Боби, искам и в моето да има Краси и Боби. Боби наричам и брат ми, така е останало от детството“.

Д-р Иванова не скри, че е имало тежки моменти, които тя е преживявала заради брат си.

Тя не скри, че здравната реформа е обвързана с много „интереси“. „Не знам, това са неща, които са много далече от мен и аз съвсем умишлено седя встрани от тези процеси“.

Запитана дали като „каката на премиера“ е срещала коментари или специално отношение, тя отговори: „Тук в болницата сме колеги и приятели, не съм почувствала такова отношение“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории