Никой не е очаквал, че е възможно мъж да причини на Дара! И то само месец след общата им любовна песен

7 Dni Sofia04.11.201745060
Дара

Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дара.

Любовната им афера продължи едва няколко месеца, но по всичко личи, че вече е приключила. Причината не е ясна, но от любовните клипчета на двамата в социалните мрежи няма и следа.

Искрата между Константин и Дара по време на съвместното им участие в “Черешката на тортата” преди няколко месеца. За кратко време двамата се превърнаха в най-харесваната и сладка двойка в светските среди.

Поетът придружаваше любимата си на всяко нейно участие, а общите им снимки и клипове бяха част от ежедневието им. От няколко седмици обаче те качват фотоси от различни места и на никой от тях не присъства другият.

Само преди месец Трендафилов дебютира като сценарист в новата песен на Дара “Недей”.

“Искахме да покажем непринуденото, истинско лице на любовта. Тя никога не е само клиширано-усмихната. Но и в най-тъжните й моменти можем да открием красота, стига да отворим очите си за нея”, обяснява идеята на клипа Трендафилов.

Очевидно обаче самият той е преживял края на връзката им доста бързо. До миналата седмица той бе сред най-големите фенове на англичанката Манал, която се изявяваше в новия сезон на Х Фактор.

Той не спираше да агитира за нея, но въпреки това тя отпадна миналата неделя. Най-красивият българин за 2016 година не крие симпатиите си към англичанката и я следва във всички социални мрежи. И не спира да харесва всичко от нея.

Дара също не страда. От снимките й се забелязва, че тя се забавлява повече от добре в компанията на рпиятели, предават от Телеграф.