Шокиращи подробности за побоя на границата! Турските митничари нападнали българина и му скъсали дори бельото, заради тяхна грешка

митници

Битият от турски митничари българин разказа шокиращи подробности за инцидента. “Отвориха вратата и получих удар”, започна той за инцидента на ГКПП “Лесово” пред Нова телевизия. После обясни, че всичко е станало абсолютно неочаквано. Нападнали го с викове “юрум, юрум” да се връща обратно, но му сочили към Турция и той не разбрал какво става.

Оказало се, че са пропуснали да му ударят някакъв малък печат на техния пункт “Хамзабейли”. Така го били, че му скъсали дори бельото.

“Обърнахме колата на дестинация излизане. За да излезеш, трябва да минеш през 4 гишета. Наредихме се на първо гише, изчакахме си реда. Там снимат номера на колата и самия автомобил. Пропуснаха ни, отидохме на второто гише, където проверяват паспорти. На последното четвърто гише беше жена митничарка и вътре имаше трима граничари, които пиеха чай и пушеха цигари. След като ни обработиха документите, тя отвори прозорчето на гишето и ми каза “Бай, бай”. Посочи ми, че имам право да напусна Турция, разказа брутално пребитият сънародник.

“Докато чакахме реда на гише дезинфекция на влизане в България вратата се отвори внезапно и получих силен удар в лявото око. След като бях ударен ми се вкопчиха няколко ръце и ме издърпаха насила навън.  Видях хората, които пиеха чай и пушиха цигари в гишето. Крещяха “юрум, юрум” и сочеха към турско. Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата и краката, бях като парцал, дрехите и бельото ми бяха разкъсани”, разкри още потърпевшият.

“Момичетата на гише “дезинфекция” се уплашиха и излязоха. Те разказаха, че това не е първият подобен случай. Оказва се, че са пропуснали да ударят някакъв малък печат, който посочва, че колата трябва да напусне. Просто грешката е тяхна. Лявото ми око е засегнато много силно, имам разкъсване от вътрешната страна на устната, отронено парченце от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти силно извивана”, посочи той.

Има записи и от турските гранични власти, и от нашите. Турците обаче отказват да предоставят техния.

“От тримата ще търся по 30 000 лева. Окото ми не е добре. Днес е шести ден след удара и не е наред. Имам разкъсване от вътрешната страна на устната, отронено парченце от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти силно извивана”, разказа битият българин, който не застана с лице към камерата, очевидно притеснен от неприятния инцидент.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *